ÅRSMÖTE

Årsmöte 2020

Styrelsen i Enköpings Cykelklubb hälsar gamla och nya medlemmar välkomna på årsmöte.

När
7 mars kl 15:00

Var
Plåthuset´s möteslokal
Stenvretsgatan 17
4940 Enköping

Motioner

ska vara styrelsen tillhanda senast 29 februari
via post eller e-post till:

Enköpings Cykelklubb
c/o Johansson
Bergsgatan 90 1302
745 32 Enköping

Ansök om licens

• Gå till www.swecyclingonline.se och logga in uppe i det högra hörnet.
  • E-postadress = den adress som finns registrerad i föreningens medlemsregister.
  • Välj idrotten Cykel och klicka på texten ”Jag har glömt mitt lösenord/Jag är ny användare” (om du inte redan har ett lösenord sedan tidigare).
  • Du får ett aktiveringsmejl med instruktioner att följa (kolla även skräpkorgen) för att skapa ett eget lösenord.
  • Ska du tävla internationellt behöver även beställa ett ”fysiskt licenskort” och komplettera med foto. Kortet skickas med PostNord inom fem dagar från det datum din licens har godkänts. Utlandstillståndet ligger som en utskrivbar pdf-fil i din profil.
  • Betala via kort eller faktura. Vid kortbetalning får du en godkänd licens omgående och kan skriva ut en pdf -kopia på din licens från ”din sida”. Vid fakturabetalning godkänns licensen någon dag efter att betald faktura har registrerats.